Медицински БГ новини

България / ENGLISH

Проблеми в аптеките или как нашите алчни фармацевти пазят в тайна най-търсеното в Европа решение за лечение на ставите!

Преди две години Artrolife - най-доброто лечение за ставни болки, се появи на европейския пазар. Ефективността му е няколко пъти по-висока в сравнение с подобни продукти, и не само има бърз ефект след започване на лечението, но също така възстановява естествената функция на ставите без странични ефекти (няма никакви).

За прегледност ще представим сравнение на два продукта в таблицата по-долу:


Artrolife

Фармацевтични продукти
Действие: Премахва причината на болката, възстановява функцията на ставата на клетъчно ниво Временно обезболяващо действие
Допълнително
въздействие:
  • Възстановява кръвообращението в засегнатите стави
  • Укрепва кръвоносните съдове
  • Облекчава синдрома на болката
Странични ефекти
или вредно въздействие върху тялото
Странични ефекти
или вредно въздействие върху тялото
Няма
  • алергична реакция на кожата след нанасяне
  • пъпки и обриви
  • свръхчувствителност на дихателната система
  • червени петна по кожата или възпаление
Основен принцип Увеличава притока на кръв в зоната на действие и стимулира нервните окончания, активирайки процеса на обновяване на клетките Кожата изтръпва, често не може да проникне достатъчно дълбоко, без помощта на ултразвук
Състав: Естествени растителни съставки и витамини Диклофенак и други химически
съставки
Място в класацията по продажби в Европа, 2017: 1 (+53) 2 (-1)

Този крем помага за кратко време да забравите болките в гърба и ставите, след не повече от 4 дни и дори решава най-запуснатите случаи след няколко месеца.

Продуктът съдържа натурални съставки. Нанася се върху засегнатата зона или цялата част на тялото и помага да се отървете от болките в ставите и гръбначния стълб. Не са нужни операции, за да започнете процеса на възстановяване.

С едно нанасяне се активират около 930 000 клетки, което от своя страна осигурява добро кръвообращение. Така протича лечението. Но най-важното е стабилността.

Artrolife е наистина революционен продукт в Европа на фона на всички останали продукти за лечение на ставни оплаквания. Никога не е имало по-добро и по-ефективно решение. Продуктът се появява през 2017 след 6-годишен пробен период на клинични изпитвания. Буквално непосредствено след появата си на пазара Artrolife изпреварва останалите подобни продукти и днес е най-продаваният продукт за лечение на ставни болки.

Какво е положението в България?

Все още не се предлага в аптеките у нас (и вероятно няма да се случи). Това се случва въпреки факта, че клиничните изпитания в научна лаборатория в страната са успешни и препаратът притежава всички необходими сертификати. Защо се случва това с този уникален продукт?

Ние интервюирахме един от собствениците на голяма верига аптеки в страната, Васил Маренски и ето какво споделя той.

Г-н Маренски, каква е Вашата реакция на факта, че това добре-познато европейско средство за лечение все още не се предлага в аптеките у нас? Знаехте ли това?

Да, знам. Artrolife е много добър продукт. Наистина помага на ставите да се върнат в тяхното нормално състояние в най-кратък срок от време, ние го продавахме около месец и след това спряхме. За нас не беше изгодно, мисля, че и други аптеки са били в същата ситуация.

Трябва да разберете, че на първо място аптеките са търговски компании, които както всички други компании, са фокусирани върху реализирането на максимална печалба. Да, има списък продукти, които сме длъжни да продаваме (министерството изготвя списъците) и Artrolife не е в него.

Дали причината е, че Artrolife не е достатъчно добър препарат?

Напротив, продаваше се добре, дори носеше печалба. Лекарства срещу ставни заболявания предвид броя на пациентите в днешно време, са много доходоносни. Artrolife възстановява естествените функции на ставите и състоянието на пациентите. Хората се чувстват по-добре. След това, няма да се върнат в аптеката за друг продукт, който само да облекчава болката, но пък да гарантира, че ще продължават да се връщат, за да си го купуват в някакъв омагьосан кръг. Когато хората използват Artrolife, повече нямат нужда от друго. В резултат аптеките търпят значителни загуби.

Защо да продаваме нещо, което не носи печалба? Сами решаваме. Да, може би не е етично, но тук говорим за бизнес.

 

Разбира се!

Защо да не се продават продукти, които носят само временно облекчение? Хората ще продължават да се връщат и да купуват повече... Ужасяващо. Още по-забележително е, че това е характерно за цялата страна. Няма как да намерите Artrolife в аптеките в страната и не защото не върши работа, ами напротив - върши прекалено добра работа! Няма какво да се прави - законът е в полза на фармацевтите.

Помолихме водещия ревматолог д-р Андрей Белчев да ни даде своето мнение за продукта.

д-р Андрей Белчев

"Що се отнася до ефекта на въпросния продукт, отговорът е прост, с възстановяването на кръвотока към ставите се решават и проблемите!

Повечето хора погрешно смятат, че е почти невъзможно да се възстанови кръвообращението след 45-а възраст.

Хората над 40 г., които страдат от така наречените оплаквания, свързани с възрастта, трябва да се справят с проблеми като: остеохондроза, сколиоза, херния, прищипани нерви и др. Тези оплаквания ви изтощават и пречат да водите нормален живот. Хората се оплакват, че изпитват болки, че не могат да движат толкова бързо, колкото преди, в резултат на сериозна болка и за някои дори самото ходене е трудно. Това са обикновени хора, не спортисти или хора с двигателни нарушения. Те се оплакват "Защо точно на мен? С какво заслужих?“

НО! Нека спрем да се оплакваме и да започнем да възстановяваме кръвотока.

До скоро специално разработена тренировъчна програма беше най-ефективният метод, но това е трудно и дълго. Освен това хората нямат време и желание да ходят редовно на фитнес и лесно се отказват.

За тези хора идеалното решение е Artrolife.


Проучването е проведено с подкрепата на правителството, надхвърляйки очакванията ни.

Проучване Как се излекувахте от проблемите със ставите?

Лекарства:
23%
47%
Алтернативно лечение:
8%
Все още търся как
17%
Не мисля, че е възможно
5%

Използвахме Artrolife известно време и имаме достоверно доказателство за ефективността на този продукт. Клиничните проучвания доказват, че този естествен продукт е безопасен и затова горещо препоръчвам използването на Artrolife вместо синтетични болкоуспокоителни и нека спрем да пълним гушите на алчните търговци...

Тъй като аптеките не искаха да продават Artrolife, защото дава твърде малка печалба, производителят е положил нечовешки усилия и за да се привлече вниманието на хората, продуктът е временно на страхотна цена.

Artrolife в момента се предлага на специална цена на всички в България до (включително) Поръчайте преди тази дата.

Единственото нещо, което трябва да направите е да оставите вашите данни за контакт и с вас ще се свържат относно всичко, което ви вълнува.

Много важно! Изследванията показват, че сега е най-доброто време да се започне лечение на проблемите със ставите. Благодарение на по-ниската средна температура продуктът е усвоява с 45% повече от тялото. Тялото ви отново ще функционира както преди и всички проблеми се решават в рамките на курса на лечение. Ще намерите подробно описание на продукта, неговия състав и случаите, в които работи най-добре, както и на кои симптоми трябва да обърнете внимание колко се може по-бързо.


Въведете своите данни за да получите Artrolife
за 72 , вместо 240 BGN:Моля, не забравяйте, че намалената цена важи само до

Коментари днес
Росен Филипов

Току що си поръчах крема. Съжалявам, че не хванах отстъпка. Доставката дойде много бързо. И резултатът беше изненадващ. Всички оплаквания от ставите изчезнаха. От години изпитвах ужасни болки в гърба и коленете.

Димитър Гламов

Заради тежък физически труд постоянно ме боляха ставите след работа. Четох много положителни мнения за Artrolife и си поръчах. Не очаквах нещо особено, но от първия ден след началото на лечението вече се чувствах значително по-добре! Станах по-активен, проклетата болка в ставите изчезна. Препоръчвам и аз!!

Що се отнася до подготовката и доставката в София пристигна много бързо.

Калин Динев

Поръчах Artrolife преди два месеца за жена ми. Тя все страдаше от болки в гърба. Сега каза, че болката е изчезнала напълно. Още от началото на лечението вече не я мъчат болки. Много се радвам, защото сега върти домакинството с лекота, която само тя си знае.

Михаил Данилов

Поръчах Artrolife заради болки в коляното. Много се радвам, че дойде бързо и че успях да хвана отстъпка.

Димо Балев

Една приятелка се лекува с Artrolife. Беше развълнувана! Забелязах, че дори не куца вече. Аз поръчах за мен и жена ми, офертата все още важи. Благодаря!

Елена Праматарова

Чувала съм за това чудо на чудесата. През последните 5 години опитах всичко: кремове, мазила, хапчета, нищо не помогна. За щастие, сестра ми препоръча Artrolife. Проблемите с гръбнака и краката изчезнаха!

Иван Сарандев

Фантастично! Използвам го от седмица вече и усещам значително подобрение. Ще продължа да го използвам, докато ставите ми не се възстановяват напълно.

Павката

Потвърждавам, че Artrolife наистина е нещо специално! Миналата година често имах проблеми със ставите. Съвсем наскоро чух за Artrolife. След една седмица употреба почувствах, че мога да живея като нормален здрав човек отново, но честно казано, не очаквах, изобщо нещо може да ми помогне. Препоръчвам го наистина! Ефектът ще ви изненада.

Мишо Милевски

Дъщеря ми поръча за мен. Никога не съм имал доверие на този вид съвременни решения. Но в този случай, трябва да призная, че досега нищо не ми е помагало толкова, колкото Artrolife!

Стефан Паргов

Благодаря! Успях точно навреме да поръчам с отстъпка! Оттсъпката е страхотна, доставката е бърза, което е много добре. Ще опитам!

Тодор Ламбров

Кръста много ме боли. Всички в семейството сме такива. Вече ходих на остеопат, масаж и алтернативни лекари. През последните няколко години едва си връзвах връзките на обувките. Четох много добри коментари за Artrolife, но се страхувах да си поръчам за мен. Сега пък ме е яд, че толкова време отлагах. В последните 17 години гърбът ми никога не е бил толкова добре. Препоръчвам на всички да опитат.

Бранко Георгиев

Поръчах си Artrolife. Служителят, който се свърза с мен, каза, че няма много опаковки с отстъпка. Ако искате да хванете намалението, не се мотайте!

Катя Кирилова

Лекувам се при лекар вече трета година. Надявам се, че Artrolife ще ми помогне. Поръчах си, а някакво мило момиче ми обясни всичко по телефона. Сега чакам доставката.

Simeon Stefanov

Страдам от артрит още от младостта ми. Въпреки лекарствата и леченията само постигам временно облекчение. Толкова завиждах на останалите, които тичат, ритат футбол, състезават се... Но сега след като се отървах от проблемите с помощта на Artrolife и аз мога вече. Сега мога да се разхождам и да водя истински активен начин на живот.

Борислав Сапунджиев

Бях успешен спортист, а после се наложи да спра да вдигам тежести, заради здравословен проблем и повече не можех да спортувам. Ако някога сте вдигали тежести, знаете, че след състезанията и тренировките сте „чао“. После работех в строителството и с други думи, ставите ми бяха като на дядо. Лекарят ме посъветва да се лекувам с Artrolife Четох по темата и видях, че има много позитивни мнения, затова си купих и започнах лечението. Ставите ми постепенно се оправят. Минах отново на скенер и се оказа, че повече от тъканта е напълно възстановена. Разбира се, сега не вдигам тежести, но поне мога да ходя отново на фитнес, забавлявам се и се чувствам здрав пак.

Огнян Горанов
Страхотно решение на чудесна цена! Гърбът ме боли още от казармата. Опитвал съм какво ли не, включително алтернативна медицина, но нищо не помогна. Особено болезнено е, когато се наложи да прекарам повече време в една позиция. Жена ми ми купи Artrolife и аз преминах един цял курс на лечение. Минаха 6 месеца от тогава и гърбът вече не ме боли. Много съм доволен! Жена ми го препоръча на нейна колежка и на нея също много й помогна. Давам 5 от 5 звезди.
Велизар Христов
За мен този крем беше приятна изненада. Честно казано в началото наистина не вярвах в магията на алтернативните решения, но ето че се убедих в обратното. Този крем наистина помага много по-добре и от най-силните хапчета. Болката изчезва почти мигновено и не е необходимо да се тровиш с хапчета. Изкарах два курса за пълно лечение, както се препоръчва и се чувствам страхотно!
Радослав Фурнаджиев
Резултатите са чудесни! Страдах от подуване и болки в краката. Дори лекарят ми не можа да измисли на какво се дължи. Опитах всичко - лекарства, инжекции, алтернативна медицина. Само мелхелмът успя да ми помогне. След само няколко дни забелязах значително подобрение. Краката ми не ме болят вече. Всичко се нормализира и повече от месец нищо не ме боли. Препоръчвам на всички!
Славяна Кръстева
Благодаря на Artrolife. Сега се чувствам с 10 години по-млада!
Петър Върбанов
Видях реклама на Artrolife по телевизията и после, че се продава в близката аптека. Купих си, но нямаше никакъв ефект. За какво изобщо говорите вие? Пълна измама.
Борис Парапанов
Петър, по аптеките продават боклуци, които изобщо не помагат. Моля, прочетете статията пак. Ще видите, че за тях просто не е изгодно да продават Artrolife. Мен направо ме спаси веднъж. Мислех, че никога вече няма да мога да ходя отново. Добре че познати ми казаха, че има решение!
Георги Маринов
На мен колега ми препоръча продукта преди няколко месеца. Все го молех да ми услужи. Приятели, просто поръчайте и няма да съжалявате!
Светла Братоева
Това е чудо! Никога не съм мислила, че прост крем може да има такъв ефект. Взех една опаковка от приятелка ей така само да опитам. Събудих се на другата сутрин и се чувствах определено по-млада! Без болка, никакво сковаване, пълна свобода на движенията. Не съм се чувствала така от много време. Изобщо не може да се сравнява с хапчета, изобщо. Кой има проблеми с гръбнака, да знае, че има решение!